review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Toiletten Kitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Toilet kitten? Laat het doen door de expert!

Bij strak kitwerk is de kunst dat de kitlaag na afloop van de kitklus niet opvalt. Plinten afkitten doet ook toilet afkitten. Zeker bij toilet kitten door het vele gebuikt van deze ruimte. Juist bij geslaagde bouwprojecten moet de kitrand niet de blikvanger zijn. Zodra het nieuwe sanitair is geïnstalleerd, is het tijd voor uw badkamer, keuken of toiletruimte kitten. Daarna hoort de volledige aandacht naar de schoonheid van de door u gecreëerde ruimte te gaan. Bijvoorbeeld naar de uitgekozen tegels of het slim bedachte praktische ontwerp van de ruimte. Kitwerk van een toilet valt pas op als het niet goed is gedaan. De meeste mensen zal een goed geplaatste kitrand niet opvallen, maar een scherp oog ziet de finesse van een goed geplaatste kitrand van sanitair direct. Slecht uitgevoerd kitwerk daarentegen, zie je namelijk wel meteen. Dat is zonde van het eindresultaat, maar nog belangrijker: verkeerd aangebrachte kitranden leiden vaak tot vervelende lekkages met kostbare gevolgen. Een goede, waterdichte aansluiting tussen materialen door het vakkundig kitten van uw sanitair is daarom van cruciaal belang.

Toilet kitten

We kunnen meerderde redenen noemen waarom kiezen voor professioneel toilet kitten door de vakman een verstandige keuze is. Kitbedrijf Are you Kittting me is gevestigd in Diemen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het tot perfectie uitvoeren van duurzame afdichtingen. De expertise van onze vakkundige kitters ziet u ook terug in onze knowhow van materialen en kitsoorten. De kitters van Are you Kitting me zijn pas tevreden met de afdichtingen van uw toliet als die perfect zijn afgekit. Kitten van toiletten kent voor ons geen enkele geheimen. Ook het kitten van de badkamer of het kitten van de keuken is voor ons dagelijkse kost. Daarnaast kunt u voor het verwijderen van kit, het aanbrengen van dilatatievoegen en voor renovatie en advies bij ons terecht.

kitwerk badkamer
kitwerk toilet
kitwerk badkamer
kitwerk toilet

Gecertificeerde kitters van Are You Kitting Me

Een goede kitrand plaatsen is vakwerk en luistert zeer nauw. Het is een klus die zorgvuldig moet gebeuren. Wij nemen het kitten van uw toilet in uw woning of bedrijfspand met alle plezier uit handen, en streven altijd naar het beste eindresultaat. Om het kitten van toiletten in perfectie te kunnen uitvoeren is gedegen kennis nodig. Een kitter moet precies weten welke specifieke behandeling de verschillende soorten kozijnen, materialen en toiletten nodig hebben. Are you Kitting me heeft meerdere gecertificeerde kitters in dienst die dagelijkse kitklussen doen in heel Nederland. De kitters in ons team hebben de benodigde vakkennis en ervaring om al uw kitwerk aan uw toilet professioneel uit te voeren. Ook voor advies over toilet kitten kunt bij ons terecht. Onze hoge standaard in het uitvoeren van kitklussen bewijzen wij iedere dag weer voor particulieren en bedrijven. Daarnaast werken wij regelmatig met ervaren aannemers, installateurs en andere bedrijven. Zij schakelen ons regelmatig in voor het aanbrengen van dilatatievoegen, plaatsten van voegafdichtingen en voor renovatie en advies over kitten bij grote bouwprojecten. Het vertrouwen dat onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers in ons hebben, danken wij aan de kwaliteit die Are you Kitting me iedere klus levert.

Ruime ervaring met toilet kitten

Professioneel kitwerk in een toilet ziet er niet alleen mooi en strak uit, het is ook superbelangrijk voor de hygiëne van uw leefomgeving. Het kitten van een wc vraagt om precisie en vakkennis. Je moet alle hoeken van het toilet perfect afkitten en zorgen dat alle plekken waar tegels en sanitair met elkaar in contact komen mooi zijn afgesloten. Een verkeerd uitgevoerde kitklus aan het toilet kan voor vervelende problemen, zoals lekkages, zorgen. Die vaak leiden tot veel gedoe en kosten. Laat uw het kitten van uw toilet daarom over aan de vakmensen van Are you Kitting me. Dan weet u zeker dat u jaren vooruit kunt en kunt genieten van een perfect afgewerkte toiletruimte.

Voorkom schimmel in het kitwerk van uw toilet

Schimmel in uw toilet oogt lelijk en geeft een onfrisse uitstraling. Kitwerk kan gaan schimmelen door slecht geplaatst kit of door de verkeerde keuze in de soort kit die is gebruikt. Als het toilet kitten verkeerd gebeurt, zorgt dat voor problemen met de ventilatie en het zorgt ervoor dat vuil en viezigheid ophopen in de open gebleven ruimtes. Zonde van de tijd en het geld, want de enige manier om dit te verhelpen is het vervangen van de oude kitlaag. De kitters van Are you Kitting me plaatsen de kitlaag in uw toilet op de juiste manier en met gebruik van de beste en waterdichte materialen. Als u contact met opneemt kunnen wij u voorzien van advies op maat voor het kitten van uw sanitair. Eenmaal op locatie verwijderen wij eerst de oude kitlaag van uw toilet, zodat het nieuwe kitwerk vervolgens perfect kan worden geplaatst.

Scheuren of beschadigingen in kitwerk van toilet?

Neem dan direct contact op met Are you Kitting Me. Onze kitters hebben ruime ervaring met het kitten van uw toiletruimte, badkamer of keuken. Ook dilatatievoegen en het plaatsten van andere voegafdichtingen zijn voor onze vakmannen dagelijkse routine. Geef schimmel en lekkages geen kans om u op kosten te jagen. Het vervelende van lekkages is dat het water dat vrij komt pas het tipje van de ijsberg is. Het echte probleem zit vaak veel dieper in het kitwerk van het bouwwerk verscholen. Het werk dat dan moet worden gedaan om de lekkage betekent vaak het vervangen dan veel meer dan alleen de toilet kitklus. Check daarom eens hoe het met de kitlagen van uw toilet is gesteld. Ziet u scheuren, beschadigen of opgehoopt vuil in het kitwerk van uw toilet? Neem dan contact met ons op. Wij geven u dan direct advies over de stappen die u kunt nemen. Onze kitters kunnen vandaag nog beginnen met het kitten van uw toilet en ervoor zorgen dat u jaren vooruit kunt met een probleemvrije en mooi afgewerkte kitlaag.

Toilet kitten: Vakwerk voor een scherpe prijs

Een kitlaag aanbrengen in de toiletruimte lijkt een eenvoudig klusje. Toch komt er bij toilet kitten meer bij kijken dan u denkt. Het aanbrengen van kitlagen die jaren meegaan, is een kwestie van kennis en het inzetten van de juiste materialen. Als u de ervaren kitters van Are you Kitting me inschakelt, weet u zeker dat het kitwerk aan uw toilet goed gebeurt en u de garantie heeft op degelijk werk. Toilet kitten doen wij tegen scherpe tarieven en kunnen vaak nog dezelfde dag bij u aan de slag. Kitbedrijf Are you Kitting pakt alle klussen aan. Van omvangrijke bouwprojecten tot het kleinere werk in uw woning of bedrijfsruimte: onze vakkundige kitters staan voor u klaar en kunnen alle toiletten kitten!

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

review

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkamer door Kitbedrijf AreYouKittingMe laten kitten.

Saman

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Kitbedrijf Weesp zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

Onderdeel van Areyoukittingme; hét Kitbedrijf van Nederland 

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button